Onze nieuwste Lumiz

Een wereld vol schitterende mogelijkheden, waar elke hoek van je tuin een verhaal vertelt. Dat is waar LUMIZ om draait. Deze prachtige lampionnen komen in een schat aan modellen, kleuren en designs – een weelde van keuzes die jouw verbeelding doen ontvlammen. Wij hebben de zorgvuldige selectie gemaakt van 32 unieke variaties, elk met hun eigen karakter en charme.

Wil jij ook Lumiz in je tuin?

Er is vast wel een verkooppunt bij jou in de buurt. Vind je verkooppunt of laat je inspireren.

Shape your garden

Laat je betoveren door de veelzijdigheid van onze Lumiz, verkrijgbaar in een schitterende variëteit aan vormen en maten. Het samenspel van deze unieke creaties brengt een sfeer en design tot leven in jouw tuin die werkelijk ongeëvenaard is. Laat je buitenruimte stralen met de magie van Lumiz en creëer een ambiance die elke vezel van je ziel raakt.

Color your garden

Laat je betoveren door onze kleurenpalet, zorgvuldig gekozen uit de laatste trends. Ze passen perfect bij het buitenleven, met een vleugje durf om jouw eigen stijl te omarmen en te combineren zoals jij dat mooi vindt. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je jouw buitenruimte transformeert tot een oase van levendige kleuren en gedurfde combinaties.

Duurzaam, solar, LED

Een visie van duurzaamheid en esthetiek verweven in elke vezel van onze LUMIZ LED lampion.

Gedreven door onze passie voor pracht, hebben we gezocht naar het perfecte materiaal en vonden we ons antwoord in het robuuste, weerbestendige en volledig recyclebare Tyvek. Dit hoogwaardige materiaal is de sleutel tot langdurig genot van jouw LUMIZ.

En de perfect afgestemde zonnemodule straalt een warme LED-gloed uit die jouw omgeving betovert.